Rina Steenkamp - Privacy en technologie

Meta

Over deze website

Deze website vormt de weerslag van mijn eigen gedachten, meningen en ervaringen. Deze website geeft op geen enkele manier de zienswijzen weer van anderen zoals mijn werkgever, vorige werkgevers of klanten.

De inhoud van deze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid of volledigheid. Alle inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Auteursrecht

Het auteursrecht voor alle oorspronkelijke inhoud van deze site, dat wil zeggen alle inhoud die door mij ontwikkeld is, berust bij: © 2004-2014 Rina Steenkamp.

Voorwaarden voor gebruik

Op alle oorspronkelijke inhoud van deze site is een Creative Commons licentie van toepassing. Klik op het logo onderaan de pagina's voor meer informatie. N.B.: de licentievoorwaarden voor mijn CV wijken af van die voor de rest van deze website.

Als u de inhoud van deze site wilt gebruiken op een manier die niet door de Creative Commons licentie wordt afgedekt, gebruik dan de link onderaan deze pagina om contact met mij op te nemen.

Externe koppelingen (links)

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van gekoppelde informatie die geen onderdeel uitmaakt van deze website. Een koppeling (link) houdt geen aanbeveling in van producten of diensten die eventueel op de gekoppelde sites worden aangeboden.

Creative Commons License

Al het oorspronkelijke werk op deze website © 2004-2014 Rina Steenkamp. Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Op deze pagina worden Transitional HTML 4.01 en CSS 1 gebruikt. Als u deze tekst ziet, betekent dit mogelijk dat uw browser geen CSS kan verwerken. Als u gebruik maakt van een oude browserversie, dan valt een upgrade te overwegen.